Santa Eulària prohibeix a un conseller insular del PSOE la visita a les instal·lacions esportives municipals

El grup Socialista vol denunciar públicament el “sectarisme” de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, qui ha prohibit al conseller insular del PSOE Víctor Torres la visita a les instal·lacions esportives municipals. El portaveu socialista a Santa Eulària, Vicent Torres ‘Benet’, considera “absolutament reprovable” l’actitud de l’equip de govern municipal, i ho considera “una falta de respecte sense precedents cap a un càrrec públic”, que espera que l’alcaldessa faci rectificar “immediatament”.

 

El passat 3 de novembre, el grup municipal Socialista va registrar una sol·licitud per concertar una visita a les instal·lacions esportives de Santa Eulària, informant que en la mateixa estarien acompanyats del conseller insular Víctor Torres.

L’ajuntament ha respost la petició citant els regidors i les regidores a fer la visita, però advertint que no es permetia l’assistència al conseller insular, ja que “no la considerem adequada, per criteris de coherència”.

Aquest “veto” a un representant públic “deixa molt malament l’equip de l’alcaldessa Carmen Ferrer”, ha manifestat Vicent Torres. El portaveu del PSOE que recorda que “el Consell Insular és la màxima institució de l’illa i l’administració que més ha invertit en la millora de les instal·lacions esportives municipals en la passada legislatura”, de manera que prohibir a un conseller insular la visita “és molt més que un acte de menyspreu i una falta de respecte i d’educació majúscula, suposa també una obstrucció a la seua feina com a representant públic”.

A més, el grup PSOE recorda que la mateixa visita, per part del conseller Víctor Torres a instal·lacions esportives municipals, s’ha realitzat recentment als municipis de Sant Josep de sa Talaia i de Sant Joan de Labritja, aquest últim governat pel Partit Popular. “El nostre ajuntament fa el ridícul més espantós prohibint la visita al conseller insular, esperam que rectifiquin”, ha manifestat Vicent Torres.

Comments are closed