El grup Socialista de Santa Eulària denuncia l’abandonament del barri de can Negre

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu vol denunciar públicament l’estat d’abandonament del barri de can Negre per part de l’ajuntament. Membres del grup socialista han visitat la zona acompanyats de vesins, després de rebre les queixes sobre el mal estat de carrers, espais públics i infraestructures de subministrament i serveis (vegeu fotos adjuntes).

“Sabem que l’alcaldessa es troba molt còmoda governant des de Santa Eulària, però ha de sortir del poble i ‘patejar-se’ els barris”, ha dit el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’. L’alcaldessa, Carmen Ferrer, “probablement mai ha fonyat aquella zona, però Santa Eulària és tot el municipi, no només la capital, i a tot el municipi hi ha molta feina per fer, sobretot a la perifèria, que es troba abandonada des de fa 40 anys pel Partit Popular”, ha criticat.

L’asfaltat de tota la zona està en molt males condicions, hi ha ‘pegats’ per totes bandes, zones enfonsades, rases mal tapades i asfalt molt desgastat. A més, tant la senyalització horitzontal com la vertical, es troben en molt mal estat, ja que les línies no estan ben pintades, els carrers estan senyalitzats malament, hi ha senyals endoblades i rompudes i fa falta una millor planificació i ordenació del trànsit per donar seguretat, ja que hi ha diversos punts negres.

A tot això se suma la falta de planificació per projectar les voreres: per un costat trobam vores molt amples i per l’altre en alguns punts no n’hi ha o no estan ben acabades.

A can Negre també hi ha diversos punts amb molta brutor, acumulada de fa mesos i fins i tot anys. També hi trobes cotxes i caravanes acampades per totes bandes, donant una imatge d’abandonament total.

Hi ha zones amb murs trencats per totes bandes, a causa del trànsit de camions, ja que en aquest barri s’hi mescla zona residencial amb zona de polígon industrial i magatzems d’empreses. També hi ha cables de telèfon tirats enterra, com ja vam denunciar a zones com s’Argamassa.

La sortida a la ronda té un accés molt estret, no hi ha forma de passar de forma segura. Des del grup PSOE es considera que aquest és un bon punt d’entrada i sortida per a grans vehicles sense haver de passar per dins del polígon.

Als voltants de la ronda hi ha un assentament, denunciat en moltes ocasions pels vesins a l’APP de Línia Verda de l’Ajuntament de Santa Eulària, “però l’ajuntament no ha fet cap, o com a mínim, no informe de les accions realitzades”. Els vesins de can Negre “se senten com si no tenguessin ajuntament, com si visquessin complement abandonats en terra de ningú”, ha lamentat el portaveu socialista.

Comments are closed