El grup Socialista de Santa Eulària exigeix a Carmen Ferrer que defensi la connexió d’autobús amb Sant Antoni, eliminada pel Consell Insular de Vicent Marí

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu demana a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que defensi els interessos del municipi exigint al Consell Insular la restitució de la línia de transport públic L19 (Santa Eulària – Sant Antoni), eliminada pel govern insular de Vicent Marí amb l’excusa de la pandèmia. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, recorda que el Ple de l’Ajuntament de Santa Eulària va acordar el passat mes de gener per unanimitat de tots els grups demanar l’ampliació d’aquesta línia: “Mesos després, no només no s’ha millorat, sinó que el Consell Insular l’ha acabat eliminant”, ha denunciat ‘Benet’.

El portaveu grup PSOE lamenta que “una vegada més la nostra alcaldessa es deixa atropellar pel Consell Insular” i que “és incapaç d’aixecar la veu davant Vicent Marí en defensa del municipi de Santa Eulària”. Segons ‘Benet’, Carmen Ferrer “està totalment sotmesa al president del Consell Insular”, ja que “l’alcaldessa acota el cap davant Vicent Marí, encara que siguin decisions molt dolentes per a Santa Eulària”.

A més, el grup Socialista considera “indignant” que “justament sigui l’exalcalde de Santa Eulària qui pren decisions tan negatives per al nostre municipi, com és retallar en transport públic, un servei essencial”.

El portaveu del PSOE també afirma que “les excuses que posa el Consell Insular no valen”. “En l’actual situació de crisi per la pandèmia, justament el que s’ha de fer és promoure un transport públic assequible, funcional i amb condicions de seguretat”, insisteix ‘Benet’. Eliminar línies de transport, com és la connexió Santa Eulària – Sant Antoni, “és una mesura que perjudica enormement als usuaris i a les usuàries del servei del nostre municipi, tant a estudiants, com a persones treballadores com a turistes i en el pitjor moment possible”.

“Obligar aquestes persones a desplaçar-se a la ciutat d’Eivissa per agafar la connexió a Sant Antoni suposa tancar-los directament la possibilitat d’utilitzar el transport públic. L’únic que provocarà és desincentivar l’ús de l’autobús i, en el cas de les persones que no tenguin alternativa, obligar-les a perdre molt de temps en els seus desplaçaments”, ha criticat el portaveu del PSOE.

Comments are closed