El grup Socialista denuncia un nou retard de l’Ajuntament de Santa Eulària en la posada en marxa de la futura oficina del SOIB

El grup Socialista denuncia un nou retard en l’execució de les obres de la futura oficina del SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears) a Santa Eulària des Riu. L’anterior alcalde, Vicent Marí, va anunciar que l’oficina obriria a l’estiu del 2019. No obstant això, no va ser fins al passat 28 de maig de 2020 que l’ajuntament va firmar el contracte per a l’adequació i distribució de les oficines per un import total de 132.552,64 euros i un termini d’execució de 75 dies. Des del passat 28 de maig han passat més de cent dies, superant sobradament el termini previst, el que suposa un nou retard en la posada en marxa d’aquest important servei per al municipi.

La posada en marxa de l’oficina serà possible gràcies al conveni firmat en el seu moment entre el Govern de les Illes Balears i l’ajuntament. Permetrà oferir els serveis del SOIB, del SEPE (Servicio Público Estatal de Empleo) i del servei municipal d’assessorament en matèria d’ocupació en un local situat al carrer del Camí de Missa.

El portaveu del grup Socialista, Vicent Torres ‘Benet’, denuncia aquest “nou retard en la posada en marxa d’aquesta oficina tan esperada, que gràcies a l’interès del govern progressista de la Comunitat Autònoma s’obrirà al nostre municipi”. ‘Benet’ critica que “la lenta gestió de l’Ajuntament de Santa Eulària, primer amb Vicent Marí i ara amb Carmen Ferrer, està privant la ciutadania d’aquest servei tan necessari, i molt especialment després de començar l’actual crisi provocada per la pandèmia”.

Moltes persones de Santa Eulària necessiten fer ús d’aquestes oficines, les quals evitaran desplaçaments innecessaris a fora del poble. Des del PSOE pensam que Carmen Ferrer s’hauria d’esforçar en el seguiment de les obres i assegurar que el local es posa a disposició del SOIB al més aviat possible”, ha manifestat el portaveu del PSOE.

El grup Socialista de Santa Eulària lamenta que “l’equip de govern municipal no acaba d’arrancar, amb una alcaldessa que no lidera el municipi”. En aquest poc més d’un any, “tenim massa exemples de projectes que no avancen, abandonament de barris en diversos punts del municipi i falta d’atenció a problemàtiques socials, entre molts altres assumptes que l’ajuntament hauria d’abordar, especialment en l’actual moment de dificultats per a moltes famílies”, ha dit Vicent ‘Benet’.

 

Comments are closed