El grup PSOE de Santa Eulària denuncia l’accident d’una vianant a s’Argamassa pel mal estat en què l’ajuntament té els carrers

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia l’accident que ha patit una vianant octogenària a s’Argamassa, en caure en terra pel mal estat en què l’ajuntament té els carrers. El carrer del Mestral, on va passar l’accident, i en general tot el barri, està en unes condicions lamentables, com alerta el PSOE i els mateixos vesins i vesines. Al mateix carrer del Mestral no hi ha cap pas de vianants en tota la longitud del carrer, per la qual cosa no poden creuar d’una banda a l’altra, i a més les voreres estan excessivament elevades i baixar-ne, una persona major o persones amb discapacitat, suposa un autèntic problema.

L’any passat l’equip de govern del Partit Popular va presentar als vesins un projecte de millora del qual encara no se’n sap absolutament res. El mateix ajuntament va reconèixer que les voreres de s’Argamassa incomplien les normatives d’accessibilitat.

Des del PSOE lamentam que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, s’interessa molt per les zones boscoses de s’Argamassa i continuar amb la construcció a la carta, com fa el PP de Santa Eulària els últims quaranta anys, mentre manté barris com aquest absolutament abandonats.

Una actitud de menyspreu del Partit Popular que ja es va veure a l’últim ple, quan l’alcaldessa va negar la paraula als vesins de s’Argamassa que volien intervenir per criticar les actuacions urbanístiques de Carmen Ferrer al barri. Una mostra més de l’actitud dictatorial del PP a Santa Eulària, que intenta fer callar les veus crítiques, cada vegada més nombroses, amb una gestió de la dreta que ja fa massa anys que dura.

Comments are closed