El ministre Pedro Duque dóna suport als candidats del PSOE eivissenc

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, ha participat aquest divendres en un acte electoral de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), acompanyant al candidat a l’alcaldia de Sant Antoni, Simón Planells.

Duque ha destacat la necessitat d’impulsar “polítiques d’equitat” entre tots els ciutadans, però sobretot amb la distribució de la riquesa. “La gent que es va quedar enrere amb la crisi està en el més alt del nostre interès”, ha dit.

Així mateix, el ministre també ha posat l’atenció en les generacions venidores i ha afirmat que “no podem ni destrossar el planeta ni descuidar la ciència, la tecnologia i la innovació, que és els que ens portarà les ocupacions d’alta qualitat del futur”.

Per Pedro Duque és imprescindible que, de cara a les eleccions del proper 26 de maig, en els municipis, en els consells i en les comunitats s’erigeixi “gent sensata i amb capacitat de diàleg” perquè Espanya “anirà molt millor”.

El candidat socialista a l’alcaldia de Sant Antoni, Simón Planells, ha agraït la presència de Duque i ha destacat que tecnologia, ciència, innovació i sector públic estan “tremendament units”.

“Al final és l’eina per donar transparència i per donar uns serveis públics més eficients a la ciutadania i en especial en ajuntaments que tenen un dèficit de personal com el de Sant Antoni”, ha dit Planells.

Leave a Reply