El poble de Jesús s’ha quedat sense aparcaments per la nefasta gestió urbanística del PP a l’Ajuntament de Santa Eulària

El grup PSOE denuncia que el poble de Jesús s’ha quedat sense aparcaments per la “nefasta” gestió urbanística del PP a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu. Així ho ha manifestat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, qui explica que “després de l’inici de les últimes promocions immobiliàries en terrenys que fins fa poc es feien servir d’aparcament, la població s’ha quedat sense zones d’estacionament de vehicles”.

La “falta de planificació” i “l’urbanisme a la carta” del Partit Popular a Santa Eulària, prioritzant “l’especulació urbanística per damunt de l’interès general”, està provocant un “agreujament dels problemes a tots els pobles, tant per falta d’infraestructures com d’equipaments per a la ciutadania”.

Segons ‘Benet’, “la falta d’aparcament a Jesús és un dels problemes més visibles” i alerta que “empitjorarà encara més en els pròxims anys, quan els nous vesins i vesines entrin a viure a les promocions d’habitatges que s’hi estan construint”.

El cas de Jesús és “un exemple claríssim d’un creixement de la població sense previsió i sense planificació que ha practicat sempre el PP al nostre municipi”, que continua amb unes Normes Subsidiàries “a pesar de la necessitat de desenvolupar un Pla General”.

“El PP es dedica a portar estudis de detall un ple darrere un altre, que l’únic que fan és incrementar la pressió humana damunt les zones urbanes, com és el cas de Jesús”, ha criticat ‘Benet’. “Veim com a cada Junta de Govern Local s’autoritzen noves llicències de construcció, però no veim cap projecte ni proposta per solucionar problemes endèmics com són la mobilitat i els aparcaments”, ha dit, lamentant la política del Partit Popular de “creixement i més creixement”.

El portaveu del PSOE recorda que “són moltes les promeses que han fet els governs del Partit Popular al capdavant de l’Ajuntament de Santa Eulària”, entre ells els de Vicent Marí durant 12 anys, però “el dia d’avui el poble continua dividit per dos carreteres, una que va direcció a Cap Martinet, amb un trànsit important de vehicles pesants, i l’altra que comunica amb Cala Llonga i Vila”. Un problema, el del trànsit rodat, que se suma a la falta d’aparcaments, provocant repetidament embussos de vehicles, principalment a l’avinguda de Cap Martinet”, explica el portaveu del PSOE.

“El grup municipal Socialista ha fet moltes propostes, que han estat molt poc escoltades”, lamenta ‘Benet’. “Sabem que Jesús necessita, no només disposar de més places d’aparcament, sinó també facilitar la mobilitat, i per això s’han presentat iniciatives com millores a l’avinguda de Cap Martinet amb la dotació de carril bici, o limitacions del trànsit rodat, ara que disposam de la circumval·lació, una vegada acabades les obres de la nova variant”. “Són moltes les alternatives, però poques les iniciatives de l’equip de govern del Partir Popular”, ara amb Carmen Ferrer al capdavant, ha lamentat.

Comments are closed