El PSOE alerta de les nombroses queixes vesinals a Jesús per la brutor que s’acumula als carrers del poble

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu ha rebut en els últims dies multitud de queixes vesinals de Jesús per la brutor que hi ha als carrers i als contenidors de fems del poble. L’ajuntament només s’ocupa de la neteja de l’avinguda principal, deixant la resta de carrers amb una brutor més que evident. “Hi ha una forta olor a pixat a molts de carrer, hi ha porqueria de cans sense recollir i tota classe de fems enterra. Els regalims del degoteig de fems duen dies i dies sense fer-se net, els carrers estan molt bruts i totalment abandonats”, ha denunciat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

El PSOE exigeix “un pla urgent de neteja a tot el poble de Jesús”, així com a la resta de punts de municipi que es troben en la mateixa situació. A més de “perseguir i multar les conductes incíviques, l’obligació de l’ajuntament és assegurar la neteja dels carrers dels nostres pobles”. No obstant això, “per culpa de la deixadesa de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, la brutor s’acumula a qualsevol punt de Jesús, davant la desesperació dels vesins i vesines del poble”.

Segons el portaveu del PSOE, la recollida selectiva no té la freqüència requerida per a un bon servei, fet que provoca que hi hagi persones que deixen les bosses enterra. “És incomprensible que el servei no s’hagi reforçat els mesos d’estiu per a donar aquest servei amb més freqüència”, ha criticat Vicent ‘Benet’,

El portaveu del PSOE denuncia que l’equip del PP de l’Ajuntament de Santa Eulària “només es preocupa dels punts més turístics, però s’oblida dels carrers on viuen els vesins i vesines del municipi”.

Comments are closed