El PSOE celebra la ràpida actuació del Consell d’Eivissa amb la neteja del pas soterrani entre Jesús i Puig d’en Valls.

La intervenció demostra que el PP mentia quan va assegurar que no es podia actuar fins que s’adjudiqués el nou contracte de neteja.

El PSOE manifesta la seva satisfacció per la neteja que s’ha realitzat aquest matí del pas soterrani que connecta Jesús i Puig den Valls, espai públic que es trobava en abandonament i ple de brutor com va denunciar fa uns dies el PSOE d’Eivissa a través dels grups del Consell i de l’Ajuntament de Santa Eulària.

Si bé el Consell va anunciar que no podia actuar fins que s’adjudiqués el nou contracte de neteja, ara amb mitjans propis ha portat a terme aquestes tasques, la qual cosa demostra la manca de planificació total del Consell per mantenir en adequades condicions unes instal·lacions necessàries per les persones i ciclistes que cada dia fan servir aquest pas. També es demostra el fet que van mentir quan van assegurar q no podian actuar si no s’adjudicava el nou contracte de neteja. La realitat és que el Consell tan sols actua davant les denúncies de la oposició, han declarat els portaveus d’ambdós grups socialistes.

Una vegada més es demostra que la gestió de Vicent Mari al front de la principal institució d’aquesta illa és lamentable, obvia les obligacions de les seves competències, es limita a arremetre contra altres institucions i improvisa constantment davant les denúncies i les evidències que des de l’oposició o per tercers es posen de manifest.
D’altra banda, l’alcaldessa de Santa Eulària, Carmen Ferrer, no sap reclamar a Vicent Marí allò que és millor per la ciutadania del seu municipi i només fa seguidisme dels postulats de Vicent Marí; han declarat els socialistes de Santa Eulària des Riu.

En aquesta ocasió tant l’equip de govern del Consell com l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, han intentat tapar una realitat, falsejant la veritat amb excuses, per obviar la seva deixadesa de funcions deixant de fer una feina de manteniment necessari per mantenir aquest pas soterrani en les adequades condicions, una vegada va estar operatiu fa ja molts mesos.

Aquest ha de ser un itinerari segur i una opció per comunicar les poblacions de Puig d’en Valls i Jesús, un pas que es ve reclamant des de fa molt de temps i ara una vegada que està en funcionament, s’ha de mantenir correctament per la seguretat de les persones que fan ús d’ell.

Des del principal grup de l’oposició tant del Consell com de l’Ajuntament de Santa Eulària, es seguirà treballant amb propostes en positiu per a la millora de la qualitat de vida de la nostre ciutadania i per suposat, es vigilarà el manteniment d’aquest pas fins ara oblidat per l’Ajuntament i el Consell

Comments are closed