El PSOE celebra la sentència que avala l’obertura del CETIS: “Enfront dels que posen pals a les rodes, els socialistes treballam en favor de la ciutadania”, afirma Vicent Torres.

El grup PSOE del Consell Insular d’Eivissa vol manifestar la seua satisfacció per la sentència que avala l’acord adoptat en la passada legislatura d’ordenar la posada en marxa de l’estació d’autobusos CETIS. A pesar del vot en contra del Partit Popular en el Ple de febrer de 2019, el Consell d’Eivissa va aprovar, gràcies a la majoria progressista, la imposició de l’ús de l’estació a les empreses de transport públic, la qual cosa va permetre la seua reobertura, eliminar les parades d’Isidor Macabich i oferir unes instal·lacions modernes i adequades per donar el millor servei transport públic a la ciutadania i als nostres visitants.

Amb aquesta sentència, el Tribunal “avala un acord que va ser molt elaborat i molt correcte, tant pel que fa a les tarifes com per les condicions tècniques de l’estació”, i que va ser possible després “d’un treball intens amb l’Ajuntament d’Eivissa i l’empresa concessionària per desbloquejar una situació que no tenia sentit”, com era mantenir tancada l’estació d’autobusos de la ciutat, ha manifestat l’anterior president del Consell d’Eivissa i actual portaveu socialista, Vicent Torres.

Segons Torres, “la millor prova que l’obertura del CETIS va ser una decisió correcta és que l’actual Consell Insular del PP i Cs no s’han atrevit a tocar-ho, a pesar que el Partit Popular va votar-hi en contra, i que tant uns com els altres es varen passar anys dient autèntiques barbaritats”. El PP va arribar a dir que era “un frau”, recorda Torres. “Ha arribat el moment que tots ells rectifiquin i reconeguin l’aval de la Justícia”, ha dit el portaveu del PSOE.

Vicent Torres, recorda que “l’obertura del CETIS va suposar un enorme esforç tècnic i jurídic”, ja que “ens vàrem trobar una situació de total bloqueig provocat per l’anterior govern del Partit Popular, que actuava en contra de l’Ajuntament d’Eivissa, qui havia fet el treball de construir l’estació d’autobusos sense l’ajuda de cap institució, i en contra de l’interès general de la ciutadania i de la millora del transport públic”.

El portaveu del PSOE ha volgut agrair l’esforç “a tot el personal de les institucions implicades que va treballar en la posada en marxa de l’estació, així com en la defensa de l’acord davant dels tribunals”, fet que suposa “el reconeixement d’una feina en favor de la ciutadania, com feim els socialistes, enfront d’aquells que només es dediquen a posar pals a les rodes”.

Comments are closed