El PSOE confia en el suport del Parlament balear en la presa en consideració de la Llei de limitació d’entrada de vehicles a Eivissa, que es votarà demà dimarts en el Ple

El grup parlament Socialista confia que demà obtendrà el suport del Parlament balear en la presa en consideració de la Llei de limitació d’entrada de vehicles a Eivissa, que es votarà demà dimarts en el Ple de la cambra autonòmica. La proposició de Llei de sostenibilitat ambiental, econòmica, social i turística a l’illa d’Eivissa, registrada el gener pel PSOE, és el mateix text que l’aprovat pel Consell Insular l’any passat i que, posteriorment, la institució insular ha decidit tramitar com a iniciativa legislativa pròpia.

En aquest sentit, la portaveu de la FSE-PSOE i diputada al Parlament, Pilar Costa, ha dit que “esperam que aquesta llei tengui el suport de tots els grups parlamentaris, ja que és una demanda social clara que hem de posar limitació i frenar el creixement i la massificació que estam vivint en aquests darrers temps”. Pilar Costa ha manifestat que “veim amb optimisme que es pugui arribar a un acord en el ple del Parlament de demà”.

La portaveu socialista recorda que “aquesta llei el que fa, bàsicament, és emparar el Consell Insular perquè pugui determinar les normes concretes, fins on es posa aquesta limitació, com el que es fa des del Consell de Formentera”.

Comments are closed