El PSOE considera repugnant que Vicent Marí utilitzi a un servei d’atenció a menors amb necessitats especials per atacar als partits progressistes, en comptes de resoldre el conflicte amb aquesta associació

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) considera repugnant que Vicent Marí estigui utilitzant la contractació d’un servei d’atenció a menors amb necessitats especials per atacar als partits progressistes, en comptes de resoldre el conflicte amb aquesta associació com seria la seua obligació com a president del Consell Insular.

Passar quatre anys sense buscar una solució al conflicte administratiu, com ha fet Vicent Marí, per acabar anunciant la presentació d’una denúncia a pocs mesos de les eleccions, demostra la repugnant utilització d’aquest assumpte per part seua per intentar treure’n un rèdit polític. El Partit Popular ha estat jugant durant tot el seu mandat amb aquesta associació per acabar aprofitant-se del seu conflicte administratiu amb el Consell Insular amb finalitats propagandístiques i electoralistes. Un fet que ens pareix d’extrema gravetat, ja que, sobretot, posa en dubte i en risc la mateixa prestació del servei, tan important i necessari per a les famílies i, per damunt de tot, dels boixos i boixes que atén aquesta associació.

El PSOE vol remarcar tot el suport a la feina de l’associació afectada, que és absolutament exemplar, i a totes les famílies que atén, i exigeix Vicent Marí que deixi d’utilitzar-los d’aquesta manera tan fastigosa. El conflicte sobre els pagaments pendents s’hauria d’haver resolt fa molt de temps per la via administrativa, que és la que pertoca.

El PSOE recorda que l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció ja va arxivar la denúncia sobre aquest assumpte, de manera que l’anunci realitzat avui no és més que una campanya propagandística abans de les eleccions per intentar amagar les denúncies d’irregularitats i presumptes corrupteles que afecten institucions governades pel Partit Popular.

Finalment, des de la FSE-PSOE volem manifestar tot el suport a l’expresident Vicent Torres i tot el seu equip, davant d’aquest atac menyspreable per part del Partit Popular, i que té com a única explicació la bona feina que va fer com a president i, en l’actual legislatura, com a portaveu de l’oposició.

Comments are closed