El PSOE considera “una autèntica vergonya” la proposta de Pressupostos del Consell Insular d’Eivissa

El grup PSOE considera “una autèntica vergonya” la proposta de Pressupostos del Consell Insular d’Eivissa per a 2020, amb una retallada del 17% dels comptes i del 77% de les inversions per part del govern de Vicent Marí. Aquesta és una primera valoració del grup del PSOE a través del que s’ha conegut del que surt publicat als mitjans de comunicació, ja que “ni tan sols s’ha dignat a lliurar els pressupostos a l’oposició”, com ha denunciat el portaveu socialista i anterior president, Vicent Torres.

El govern de Vicent Marí està fent un “ridícul espantós”, amb uns “pressupostos fantasma, que no ha vist ningú i que no arribaran a temps per entrar en vigor a partir de l’1 de gener”. L’única comunicació que disposa el grup PSOE és la convocatòria extraordinària de la comissió informativa per al dia 11 de desembre i la suposada intenció de PP i Cs de convocar el Ple extraordinari per al dia 16 de desembre.

“Són una autèntica vergonya, pel contingut, i per la manera de tramitar-los”, ha lamentat Vicent Torres. “Mai abans els pressupostos s’havien presentat a la premsa abans que als grups de l’oposició”, ha denunciat el portaveu del PSOE.

Sobre el contingut, del que poc que se sap, el portaveu socialista mostra la seua “absoluta decepció” per la paralització de tots els grans projectes de l’anterior legislatura, com és el desenvolupament dels projectes de sa Coma, Escola d’Hoteleria, Escola Oficial d’Idiomes, Escola d’Arts i Circuit de Motocròs, o el projecte d’habitatges protegits als terrenys de la Comissaria de Policia, tal com ha dit el govern de Vicent Marí.

“Aturar tots aquestos projectes és vergonyós: va costar molta feina dels tècnics del Consell posar-los en marxa. No permetrem que es paralitzin”, ha advertit Vicent Torres.

Respecte al finançament de la competència de transport públic, el portaveu del PSOE recorda que “la Llei de Finançament la va imposar el PP durant la legislatura de Bauzá i Vicent Serra. Que ara Vicent Marí posi com a excusa per no invertir la falta de finançament per part del Govern Balear em pareix una presa de pèl a la ciutadania”, ha conclòs Vicent Torres.

Comments are closed