El PSOE critica al Consell Insular i a l’Ajuntament de Santa Eulària per la falta de coordinació i les retencions de trànsit que està provocant la reforma de la travessia de Can Nadal

El PSOE critica al Consell d’Eivissa i a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu per la falta de previsió i de coordinació entre les dos administracions durant les obres de reforma i d’asfaltatge de la travessia de Can Nadal, el que està provocant importants retencions de trànsit. A més a més, mentre el Consell ha iniciat l’asfaltatge d’aquest tram de la carretera de Santa Eulària a Eivissa, l’ajuntament també ha anunciat l’inici, aquesta setmana, de les obres de reforma del camí des Rafal, que és una de les rutes alternatives per evitar els embussos de Can Nadal.

Els grups socialistes del Consell i de l’ajuntament lamenten la falta de coordinació entre els governs insular i municipal de Vicent Marí i Carmen Ferrer a l’hora de planificar i executar aquestes obres, que està provocant enormes retencions de trànsit a l’entrada i sortida del poble de Santa Eulària. En aquesta actuació s’està produint una evident falta d’informació i de planificació de rutes alternatives, el que hauria minimitzat les molèsties que s’estan provocant a les persones usuàries de la carretera.

Un altre exemple de la falta de planificació és la regulació del trànsit al tram afectat de Can Nadal, on s’hi va instal·lar un semàfor per donar pas alternatiu dies després de començar els treballs, quan ja es produïen importants retencions, en comptes de posar-se des del primer dia.

El PSOE remarca la necessitat i importància d’aquestes obres de millora de la travessia de Can Nadal, com també les previstes al camí des Rafal, però demana que es facin amb previsió i coordinació, i no amb la improvisació i la mala gestió que s’ha vist fins ara per part del Consell Insular i de l’Ajuntament de Santa Eulària.

Comments are closed