add_filter( 'gtranslate_languages', 'custom_gtranslate_languages' ); function custom_gtranslate_languages( $languages ) { // Reemplaza los nombres de los idiomas con los que deseas personalizar $languages['en'] = 'English'; $languages['es'] = 'Castellano'; // Agrega más idiomas según sea necesario return $languages; }

El PSOE critica el caos circulatori que el Consell Insular està provocant a Jesús per la instal·lació de nous semàfors

El PSOE de Santa Eulària des Riu critica el caos circulatori que el Consell Insular està provocant a Jesús per la instal·lació de nous semàfors. Des de fa unes setmanes s’han instal·lat tres semàfors amb polsador, que també funcionen amb temporitzador, per regular el pas de vehicles i vianants. Un dels semàfors s’ha instal·lat a la carretera de Cala Llonga a l’alçada del pas de vianants que hi ha al costat de l’aparcament de la plaça de l’església de Jesús, l’altre està davant l’estanc del poble i el darrer està al final de l’avinguda Cap Martinet cruïlla amb la carretera de Cala Llonga.

La configuració dels nous senyals està provocant que al llarg del dia es produeixin llargues cues de vehicles que intenten arribar o sortir del nucli de Jesús o travessar-lo per anar o tornar dels seus llocs de feina. La senyalització horitzontal que hi ha pintada en terra tampoc no està ajudant mica a facilitar l’adaptació a la nova senyalització vertical instal·lada, sinó que més aviat està generant molta confusió. La situació dels semàfors està provocant confusió entre conductors que no saben a on han de fer l’aturada en molts de llocs, com han manifestat als nostres regidors de Jesús. Les pobres explicacions donades per regidors del poble, no estan ajudant a la seguretat viària.

Els vesins i vesines de Jesús treuen fum per aquest caos que s’està produint aquests dies a causa de la deficient instal·lació d’aquests semàfors, que en un principi no acabaven de funcionar i que una vegada posada en marxa està provocant una autèntica “desesperació” pels conductors, vesins del poble i persones que viuen a les urbanitzacions properes.

Els semàfors haurien de tenir la funció de donar seguretat als vianants, però també fluïdesa al trànsit de vehicles. Però això no està passant, ja que el caos circulatori que provoquen és descomunal.

A més a més, el carrer de sa Gavina continua tancat per les obres que s’estan portant a terme, afegint encara més desesperació entre la ciutadania que intenta sortir o entrar del poble. I els camions segueixen passant pel centre del poble, quan des del grup socialista s’ha reclamat en nombroses ocasions que no hi puguin passar, després de la posada en marxa de la nova variant.

L’alcaldessa de Santa Eulària ha d’exigir el Consell d’Eivissa que posi solució al desgavell creat i que es posin tots els instruments necessaris per fer que la fluïdesa del trànsit dels vehicles, així com la seguretat dels vianants no es vegi compromesa pel caos generat per aquest nou sistema. També han d’aclarir si aquest és el sistema definit que es quedarà instal·lat o si es preveu algun canvi per evitar aquest col·lapse.

Comments are closed