El PSOE critica el silenci de Vicent Marí sobre la situació caòtica del transport públic.

El grup Socialista li exigeix que deixi d’amargar-se i que actuï davant la greu problemàtica de la degradació del servei d’autobús a la nostra illa i la crisi interna al Departament de Transports.

El grup PSOE del Consell Insular critica el silenci de Vicent Marí sobre la situació caòtica que pateix el transport públic a la nostra illa i la crisi interna dins del departament que dirigeix el conseller Javier Torres, després del cessament del anterior director insular, Roberto Algaba. A més, ens trobam a només dos setmanes de l’inici de la gratuïtat del servei d’autobús, el que hauria de suposar un increment de la demanda. Amb l’actual situació desastrosa del servei, amb contínues cancel·lacions de serveis, aglomeracions dins dels autocars, gent tirada a les parades, per falta d’espai, esperant al sol, avaries dels vehicles, falta d’informació, estat lamentable de les parades, etc., l’increment de viatgers que hi pot haver a partir de setembre encara pot agreujar més la problemàtica.

A pesar que el servei d’autobús no fa més que degradar-se i de l’evident paràlisi del departament de Transports del Consell, Vicent Marí continua amagat, sense ni pronunciar-se ni prendre mesures polítiques, com la destitució de Javier Torres que li reclama el PSOE, que és l’única manera de buscar un canvi de rumb en la gestió d’un servei fonamental, com és el transport públic.

El servei d’autobús d’Eivissa necessita una actuació urgent de millora en tots els àmbits, que ja era absolutament necessària mesos endarrere, però que encara urgeix més amb l’inici de la gratuïtat. Amb la gestió fracassada del conseller Javier Torres i el cessament del seu director insular, el servei no farà més que empitjorar si no es prenen mesures. Mentrestant, Vicent Marí continua amagat, sense ni tan sols pronunciar-se sobre l’actual situació de col·lapse del servei de transport públic de la nostra illa.

Malauradament, com ja ha manifestat el grup PSOE en anteriors ocasions, Vicent Marí pareix més preocupat en fer oposició al Govern Balear i atacar al Partit Socialista, que en gestionar el Consell Insular. El govern de Vicent Marí ha abocat el transport a l’actual situació absolutament insostenible i amb unes noves concessions que no seran realitat abans que acabi la legislatura, per la seua decisió de cancel·lar el Pla de transport de l’anterior govern progressista. Un fracàs de gestió en l’àmbit del transport públic (com també en tants altres, com l’ordenació turística, la lluita contra la massificació, etc.) per part de Vicent Marí que està provocant una imatge penosa davant dels nostres visitants i que priva la ciutadania d’Eivissa del servei públic d’autobús que mereix i necessita.

Comments are closed