El PSOE critica la deixadesa de l’Ajuntament de Santa Eulària en la neteja de la séquia del carrer de la Terrol·la, a Jesús

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia la deixadesa de l’ajuntament en la neteja de la séquia del torrent de sa Llavanera situada al carrer de la Terrol·la, a Jesús, que discorre paral·lela a aquesta via pública. Es tracta del principal sobreeixidor d’aigües pluvials dels carrers Paó, Falcó, Mila, Guàtlera i Terrol·la del barri de Can Rimbau de Baix. El passat 2 de setembre, el grup socialista va informar al govern municipal de la presència de restes d’herbes tirades en la calçada. Avui, 6 de setembre, continuen els munts de restes de vegetació, i també altres materials, al costat de la séquia, que envaeixen la calçada, dificultant i posant en perill el trànsit de vehicles i persones. En una de les fotos que el grup Socialista ha realitzat inclús es pot veure un bloc de formigó entre les restes de vegetació abocades al carrer.

El grup Socialista lamenta que l’Ajuntament no hagi fet un treball correcte en la neteja de la séquia, retirant per complet totes les restes. Aquesta és una via pública important, i és inacceptable que la ciutadania hagi de patir les conseqüències de la deixadesa municipal.

Comments are closed