El PSOE critica la paralització de l’Ajuntament de Santa Eulària, que continua sense convocar ni el consell escolar municipal ni el consell d’administració de l’empresa pública EMSER XXI

El portaveu del PSOE a Santa Eulària des Riu, Vicent Torres ‘Benet’, critica la paralització en què es troba l’ajuntament, ja que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, encara no ha convocat ni el consell escolar municipal ni el consell d’administració de l’empresa pública EMSER XXI, a pesar que ja han passat quatre mesos d’ençà de la constitució de la nova corporació. ‘Benet’ considera que l’alcaldessa “té Santa Eulària sumida en la més absoluta paràlisi” i que “els vesins i les vesines són els més afectats”.

El portaveu del PSOE qualifica d'”inconcebible” que encara no s’hagi convocat el consell escolar municipal, que és l’òrgan participatiu sobre les necessitats en matèria d’educació no-universitària: “Continuam sense saber què passa amb el terreny de la nova escola, estam pendents dels pressupostos municipals del 2020, que hauran d’incorporar les inversions municipals, i a pesar de tot això, l’alcaldessa encara no ha estat capaç de convocar el consell escolar municipal”.

Tampoc s’ha convocat el consell d’administració de l’empresa pública EMSER XXI, a pesar que “és l’entitat que suporta la major part del deute econòmic que té l’Ajuntament de Santa Eulària”. Vicent ‘Benet’ ha explicat que “a pesar que al finals de l’anterior mandat l’ajuntament va comprar Aigües des Fornàs, en una operació de Vicent Marí que mai s’ha acabat d’entendre, perquè tenim en marxa la nova dessaladora, el PP encara no ha estat capaç de convocar ni el consell d’administració ni la junta general d’accionistes de l’empresa pública”. Segons ‘Benet’, “hi ha moltes explicacions que s’han de donar per part de l’ajuntament, però hi ha manera de què arribin”.

El portaveu del PSOE recorda també que s’han aprovat les noves ordenances de la pujada dels preus de l’aigua i les taxes per connexions, feines en les quals també hi intervé l’empresa pública. “Ni tan sols s’ha anomenat gerent, no sabem qui està al càrrec de l’empresa municipal”, ha dit ‘Benet’, que considera “un despropòsit” la situació de “paràlisi que està patint l’ajuntament amb la nova alcaldessa”.

Comments are closed