foto edifici Consell Insular

El PSOE critica la proposta de pressupostos del Consell Insular d’Eivissa: “Són antisocials, clientelars i no tenen model d’illa”. “Fracàs” de Vicent Marí en el transport públic, després de reconèixer que no aprovarà les noves concessions en aquesta legislatura.

foto edifici Consell Insular

El grup PSOE del Consell Insular d’Eivissa ha realitzat una valoració “molt negativa” de la proposta de pressupostos presentada per Vicent Marí: “Són antisocials, clientelars i no tenen model d’illa”, ha criticat Vicent Torres, anterior president i portaveu socialista. Vicent Marí “ha incomplit el compromís del Ple de crear un escut social”, com es va acordar amb l’aprovació d’una moció del PSOE el passat mes d’octubre.

Vicent Marí ha “fracassat” en la gestió del transport públic, “després de reconèixer que les noves concessions no seran una realitat abans que acabi la legislatura”, i “deixar que el servei es degradi fins a l’actual situació desastrosa”.

El portaveu del PSOE també critica que els pressupostos del Consell Insular “disparen encara més les subvencions a dit”, que arriben als 3,8 milions d’euros, el que suposa un 43,5% del total. Aquests comptes són “més del mateix” respecte als anteriors exercicis, ha criticat Vicent Torres, i “no donen resposta a les necessitats de la ciutadania”.

“Sense escut social, sense projectes en favor de l’illa, el grup Socialista no pot donar suport a aquests pressupostos”, ha advertit Vicent Torres.

“Fa falta un canvi en el Consell Insular, un canvi en favor de les necessitats de la gent i en favor del model d’illa”. “Després de veure la proposta de pressupostos del Partit Popular, queda clar que el canvi és més urgent que mai”, ha manifestat el portaveu socialista.

Comments are closed