El PSOE de Sant Antoni considera que Marcos Serra “va comprar” l’excandidata de Ciutadans amb un lloc a l’ajuntament a canvi de retirar-se a tres setmanes de les eleccions.

El PSOE de Sant Antoni considera que Marcos Serra “va comprar” l’excandidata de Ciutadans amb un càrrec al seu gabinet del govern municipal a canvi de retirar-se a tres setmanes de les eleccions. Així ho ha denunciat el portaveu socialista, Antonio Lorenzo: “Sembla que Marcos Serra utilitza la institució com a agència de col·locació per tornar favors. Suma i segueix”.

Els socialistes de Sant Antoni denuncien la col·locació ha dit d’Olívia del Cura, ex candidata a l’alcaldia de Sant Antoni per Ciutadans, que es va retirar a tres setmanes de les eleccions locals. El grup progressista constata així el que al seu dia ja van posar de manifest sobre el moviment de retirada de l’excandidata. “Al seu dia, els socialistes, ja comentem que la retirada de la Sra. del Cura obeïa a un pacte sota corda amb el Partit Popular. Tots sortien guanyant: Marcos Serra aglutinava el vot de centredreta i Olivia del Cura aconseguia un lloc al seu gabinet que ens costarà a tots els portmanyins al voltant de 36.500 euros anuals”.El grup socialista recorda que José Ramón Martín, exlíder de Ciutadans i extinent d’alcalde durant la legislatura passada, ja va perdre la confiança en la seva companya de partit i va destituir Del Cura del seu càrrec com a assessora. “Ara entenem que el Sr. Martín perdés la confiança en què era la seva companya de partit i assessora. Olivia del Cura ha passat de ser el cap de llista de Ciutadans a Sant Antoni a treballar per al Partit Popular de Marcos Serra.

Els fets parlen per si mateixos”, critica Antonio Lorenzo.D’altra banda, els progressistes denuncien la despesa pública que suposarà l’augment de càrrecs de confiança, que passen de tres a cinc, a l’equip de Marcos Serra. Recorden que actualment l’equip de govern està format per 12 regidors, alguns d’ells gairebé sense competències, que podrien assumir tasques similars a les que exerciran les noves incorporacions. Els socialistes constaten que “Marcos Serra representa el pitjor Partit Popular que Sant Antoni ha tingut fins avui” i li exigeixen “que utilitzi la institució local i els recursos públics de forma responsable per solucionar els problemes reals i els reptes que el municipi té al davant”.

Comments are closed