El PSOE de Sant Antoni critica la falta de model turístic de Marcos Serra, en l’inici d’una nova temporada

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany denuncia la manca de projecte polític de l’alcalde, Marcos Serra, per millorar el model turístic. Al començament d’una nova temporada turística, els socialistes critiquen que l’alcalde, que fa 5 anys que és al capdavant de l’ajuntament, ha estat incapaç de definir i dur a terme polítiques destinades a un canvi real de model turístic que a més garanteixi la convivència, especialment a les zones més turistificades.

Pel que fa al nucli antic de Sant Antoni, els socialistes critiquen la nul·la actuació de l’equip de govern els darrers anys. La regidora socialista María Luisa Millán recorda que el 2019 el llavors candidat del PP Marcos Serra, en un vídeo de campanya, va prometre als portmanyins i portmanyines una reconversió integral de la zona popularment coneguda com el West End. Cinc anys després, els resultats són inexistents des del punt de vista normatiu i visual, molt lluny de les promeses electorals.

Els progressistes recorden que fa molt de temps que reclamen la necessitat d’iniciar un debat seriós i serè sobre el nostre model turístic i els canvis que hem d’afrontar, un debat col·lectiu en què tinguem cabuda tots i no només els empresaris i hotelers del municipi.

És per això que al ple del mes de maig, els Socialistes tornaran a presentar una iniciativa destinada a la creació d’una taula de diàleg social permanent per a la millora del model turístic de Sant Antoni, iniciativa que el Grup Municipal Socialista ja ha presentat dues vegades amb el vot en contra del Partit Popular de Marcos Serra.

María Luisa Millán: “A l’inici d’una temporada turística on probablement ens tornarem a enfrontar a situacions complexes per al conjunt de la ciutadania derivades del turisme d’excessos, ens trobem amb un ajuntament sense cap projecte i amb un decret d’excessos modificat de manera improvisada per la Sra. Prohens que l’única cosa que motiva és el creixement d’aquest turisme d’excessos que tant de mal ens fa.”

Comments are closed