El PSOE de Sant Antoni exigeix ​​a Marcos Serra la paralització de les obres que segueixen en marxa i incompleixen la normativa municipal. Els socialistes sol·liciten ajudes econòmiques per als comerciants afectats per l’obra pública del carrer Bisbe Torres.

El Grup Municipal Socialista de Sant Antoni de Portmany ha denunciat la permissivitat de lʻequip de govern de Marcos Serra davant lʻincompliment de lʻordenança municipal que estableix la prohibició de dur a terme obres que suposin lʻalçat dʻestructures, excavació i demolició des de principis de maig fins a mitjans octubre. El portaveu del PSOE, Antonio Lorenzo, acusa directament l’alcalde de “ser coneixedor de les denúncies esmentades i no haver fet res per paralitzar-les”.

Entre les molèsties, denunciades per vesins i turistes, destaquen el soroll, el trànsit de camions i els núvols de pols. Algunes de les obres que denuncia el grup Socialista són un establiment hoteler a la carretera de Cap Negret, dues obres més en establiments hotelers al Carrer de Lepant, l’obra que fa cantonada entre els carrers Rosalía i Barcelona, ​​o l’obra que fa cantonada entre Johann Sebastian Bach amb el carrer de Catalunya, però no són les úniques.

D’altra banda, els progressistes denuncien la mala gestió i poca previsió per part del Departament d’Obres Públiques, que gestiona la regidora Neus Mateu, per al compliment dels terminis marcats per a l’obra pública del carrer Bisbe Torres, la primera fase dels quals hauria d’haver finalitzat el 31 de maig i que avui continua en marxa.

El grup municipal socialista exigirà una línia d’ajuts econòmics per als comerciants que s’han vist afectats per aquestes obres. El portaveu del PSOE ha criticat que “la falta de planificació i el desconeixement de com funcionen les ajudes Next Generation han provocat que les obres s’hagin de fer in extremis per complir els requisits marcats”.

“Si hagués estat al dia, les obres es podrien haver realitzat durant l’hivern, sense afectar els comerciants de la zona que s’han vist obligats a ajornar la seva obertura aquesta temporada turística, amb les consegüents pèrdues econòmiques que aquest retard suposa”, ha explicat Antonio Lorenzo.

Comments are closed