El PSOE de Sant Antoni exigeix ​​que es deixi sense efecte la modificació puntual aprovada el 2021 que permet construir piscines als terrats davant la situació de manca d’aigua.

El Grup Municipal Socialista ha tornat a criticar l’equip de govern de Sant Antoni de Portmany per la seua falta de compromís i de polítiques per combatre la greu situació que patim davant de la manca d’aigua a l’illa i l’acusa de no prendre’s seriosament la realitat mediambiental a què ens enfrontem. El portaveu socialista a l’Ajuntament de Sant Antoni, Antonio Lorenzo, afirma que “és d’un cinisme només propi del Partit Popular que tallaran l’aigua de les dutxes de les platges del municipi com a mesura simbòlica i, per altra banda, estiguin autoritzant la construcció de nombroses piscines privades per tot el municipi”.

Els socialistes recorden que al mes de febrer van instar l’equip de govern de Sant Antoni a aprovar una moratòria temporal per no concedir noves llicències per a la construcció de piscines i que a més, els finals d’obra de les noves llicències estiguessin condicionades perquè només poguessin omplir-se amb aigua salada, iniciativa que va ser rebutjada pel Partit Popular. El portaveu Antonio Lorenzo assenyala que “coincidim que la situació davant de la falta d’aigua és greu, però les mesures que es prenguin per fer front a ella ens han d’afectar tots els ciutadans per igual i han de ser mesures més ambicioses i responsables”. Això demostra que “el Partit Popular de Marcos Serra és elitista i classista fins i tot per a la política mediambiental”.

És per això que en el pròxim ple del mes de maig els Socialistes presentaran una iniciativa destinada que es deixi sense efecte la modificació puntual aprovada l’any 2021 per a la construcció de piscines als terrats dels edificis, no permeses fins aquell any, considerant la greu situació que vivim a l’illa i recordant que gairebé totes les promocions que s’estan construint a Sant Antoni tenen una piscina.

A aquesta greu situació se sumen les recents crítiques a l’equip de govern per la seva manca de control davant el buidatge d’aqüífers naturals en diferents obres que s’estan realitzant al nucli de Sant Antoni, cosa que demostra la “poca sensibilitat que demostren amb la falta aigua i les polítiques destinades a millorar el medi ambient”.

Comments are closed