El PSOE de Sant Joan alerta de la falta de senyalització de l’aparcament i l’autobús per accedir a Benirràs i del risc d’incendis per la falta de manteniment de la carretera

El grup PSOE de Sant Joan de Labritja denuncia ni el Consell Insular ni l’ajuntament han reposat la senyalització de l’aparcament dissuasiu i del servei d’autobús per accedir al port de Benirràs, a pesar que amb la recuperació del turisme torna a ser una de les platges més concorregudes del municipi. El secretari general socialista i portaveu del PSOE a l’ajuntament, Pep Torres ‘Peret’, critica la “falta d’interès” de les administracions implicades per assegurar la “correcta senyalització, per ajudar a desviar els cotxes privats a l’aparcament dissuasiu”.

Pep ‘Peret’ demana al Consell i a l’ajuntament que posin “tots els esforços per regular correctament els accessos al port de Benirràs” i “evitar situacions de perill per l’aglomeració de persones”.

El portaveu del PSOE també alerta de la “falta de manteniment” dels marges de la carretera municipal que dóna accés a la cala, que està plena d’herbes seques. Pep ‘Peret’ alerta que “la falta de neteja dels marges eleva el risc d’incendis”, ja que “les herbes es poden encendre fàcilment per qualsevol imprudència, especialment amb aquestos dies de temperatures màximes i d’una gran afluència de turistes”.

Comments are closed