El PSOE de Sant Joan destaca l’aprovació definitiva de l’acord assolit en la passada legislatura per evitar l’entrada al municipi d’un turisme d’excessos

El PSOE de Sant Joan de Labritja celebra l’aprovació definitiva de la modificació de les Normes Subsidiàries, fruit de l’acord unànime de tots els grups assolit en la passada legislatura per evitar l’entrada al municipi d’un turisme d’excessos. El secretari general socialista i portaveu a l’ajuntament, Pep Torres ‘Peret’, explica que “el compromís del PSOE de Sant Joan sempre ha estat el de lluitar per un model turístic allunyat dels excessos”.

La prohibició d’activitats lligades a l’oci, com discoteques o ‘beach club’, amb aforaments superiors a 200 persones permetrà “evitar l’obertura de negocis que haurien provocat greus problemes en un municipi petit i amb infraestructures molt limitades com és el nostre, sense capacitat per gestionar grans aglomeracions de vehicles i de persones”.

“No volem un model d’excessos a Sant Joan”, ha remarcat el portaveu del PSOE, destacant la “unanimitat de tots els grups polítics de l’ajuntament en la defensa d’un model turístic familiar i lligat al paisatge, al patrimoni, a la cultura i a la gastronomia”.

Segons Pep ‘Peret’, Sant Joan de Labritja “no necessita grans activitats d’oci per atraure visitants, tenim atractius més que suficients per assegurar el present i el futur de la nostra economia i els llocs de feina”.

Amb l’aprovació de la modificació de les Normes Subsidiàries, “hem donat una passa molt important, però no és l’única”, segons ‘Peret’. El portaveu del PSOE seguirà demanant a l’alcalde, Antoni Marí, que “s’esforci més en la millora de les infraestructures i dels espais públics, que estan molt abandonats i amb una falta d’inversió per part de l’ajuntament”, per tal d’oferir “la millor imatge als nostres visitants”.

Comments are closed