El PSOE de Sant Joan celebra que ‘Carraca’ rectifiqui i comenci a crear platges sense fum, com venia demanant l’oposició

El PSOE de Sant Joan de Labritja celebra que l’alcalde, Antoni Marí ‘Carraca’, rectifiqui i hagi començat a crear platges sense fum, com venia demanant l’oposició. El secretari general del PSOE i portaveu municipal, Pep Torres ‘Peret, explica que en la passada legislatura “el PP va votar en contra de la proposta de l’oposició de crear espais sense fum a totes les platges del municipi”. “Celebram que hagi canviat d’opinió, declarant sa Cala de Sant Vicent platja sense fum”, ha dit ‘Peret’, qui també anima l’alcalde “a seguir aquest camí, d’estendre la prohibició de fumar a les altres platges del municipi”.

El PSOE de Sant Joan defensa unes platges “lliures de fum” en favor “d’un municipi saludable, que fomenti bons hàbits de vida entre residents i turistes”. ‘Peret’ també vol manifestar la seua “felicitació a totes les persones de sa Cala, perquè aquesta és una bona iniciativa en favor de la salut i del turisme”.

Comments are closed