El PSOE de Sant Joan critica l’ajuntament per celebrar el Dia de la Dona amb un curs de cuina

El PSOE de Sant Joan de Labritja considera indignant que l’ajuntament celebri el Dia de la Dona, jornada mundial de reivindicació feminista, amb un “curs de cuina per a dones” i al qual “poden assistir acompanyades de la seua parella, germanes, amigues, de la seua mare, ‘tots’ són benvinguts”. Es tracta d’una iniciativa que no té res a veure amb els objectius de lluita per la igualtat, contra la discriminació i contra la violència masclista, que són els veritables objectius que hauria de perseguir una administració pública amb motiu del Dia de la Dona, sinó que accentua encara més la imatge de la dona com a “mestressa de casa”.
Des del PSOE de Sant Joan recomanam a l’equip de govern del PP que facin un curs, però no de cuina, sinó d’igualtat, a veure si la pròxima vegada encerten millor les activitats amb motiu del 8 de Març.
El PSOE de Sant Joan, a més, vol posar en relleu que l’ajuntament ha inclòs al cartell anunciador el logo d’un ministeri de l’època de Mariano Rajoy, que ja no existeix des del 2018, de manera que dubtam molt que el Govern d’Espanya tengui res a veure amb aquesta iniciativa.

Amb aquest tipus d’iniciatives, el Partit Popular torna a demostrar que banalitza la causa del feminisme i que aquest assumpte no és cap prioritat en les seves polítiques, com també demostra els fets denunciats pel Partit Socialista d’Eivissa de la desaparició de la Direcció Insular d’Igualtat o de la programació d’activitats des del Consell en el mateix dia i hora de la manifestació del 8 de març.

Leave a Reply