El PSOE de Sant Joan de Labritja proposa a l’ajuntament la creació d’un premi anual per reconèixer els i les millors esportistes i entitats de l’esport del municipi

El PSOE de Sant Joan de Labritja proposa a l’ajuntament la creació d’un premi anual per reconèixer els i les millors esportistes i entitats de l’esport del municipi. En el pròxim Ple de Sant Joan es votarà la proposta del PSOE per demanar “redactar una ordenança amb les seues bases i un reglament per triar el/la millor esportista i entitat de l’any” i “crear un esdeveniment públic per atorgar anualment el Premi al/la millor esportista i millor entitat de l’esport”.

El PSOE considera molt necessari que l’ajuntament de Sant Joan difongui i promogui l’esport amb la creació del premi anual, per tal de contribuir a la salut i a la millora personal tant individual com col·lectiva, i a la formació i la integració de les persones en una societat més respectuosa i igualitària, en tota la seua diversitat.

El secretari general Socialista i portaveu a l’ajuntament, Pep Torres ‘Peret’, explica que el reconeixement “ha de servir d’estímul per millorar el rendiment, esforç i la competitivitat esportiva, premiar el seu esforç i donar exemple per promoure i ampliar la pràctica esportiva en tots els nivells”.

Recentment, l’alcalde i el regidor d’Esports, Antoni Marí i Santi Marí, respectivament, varen fer un acte de reconeixement a Mariano Marí, per la seva trajectòria en l’esport (ciclisme d’enduro) i pel seu últim títol en aquesta disciplina. “El grup Socialista, com el conjunt del municipi sentim molt d’orgull per la seua trajectòria esportiva i li desitjam una fructífera carrera”. Es tracta d’un reconeixement “molt merescut”, explica ‘Peret’, qui, no obstant això, demana que el premi a aquest esportista “no quedi en un fet aïllat per part de l’Ajuntament”.

“Cada any, Sant Joan de Labritja hauria de reconèixer els i les esportistes i entitats, amb l’objectiu de donar-los suport i promocionar tota classe d’activitats de l’esport”.

El portaveu socialista remarca que, al llarg dels anys, “el nostre municipi ha comptat i compte amb esportistes d’una gran talla, l’esforç dels quals i els seus triomfs no han estat reconeguts per l’Ajuntament com hauria d’haver estat” i que “tampoc no comptam amb cap disciplina per als nostres esportistes amb diversitat funcional”.

“Creim que l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja hauria de redactar les corresponents bases per a la convocatòria anual d’un premi que, d’acord amb els criteris que s’estableixin, valori i puntuï entre totes les candidatures per poder premiar el i la millor esportista anual del nostre municipi, així com altres reconeixements com són a les entitats, clubs, associacions, empreses patrocinadores, etc., que fan possible l’activitat esportiva”.

Segons el portaveu del PSOE, “d’aquesta manera, el món de l’esport de Sant Joan de Labritja seria premiat de manera regular i tendria un reconeixement amb una valoració molt més distingida en l’àmbit municipal i de tota l’illa, amb el suport de totes les forces polítiques del plenari i, a la vegada, de la ciutadania i les empreses del municipi, ajudant així al seu impuls i difusió”.

Comments are closed