El PSOE de Sant Joan demana a l’ajuntament que actuï davant les denúncies vesinals d’obres i actuacions il·legals a na Xamena

El PSOE de Sant Joan de Labritja ha demanat a l’ajuntament que actuï contra els abusos presumptament comesos per la propietat del complex hoteler de na Xamena, que està provocant des de fa un temps nombroses queixes i denúncies vesinals. Segons aquestes denúncies, registrades oficialment a l’ajuntament, la propietat de l’hotel hauria executat diverses obres il·legals i el tancament d’un camí públic.

El secretari general i portaveu socialista a l’ajuntament, Pep Torres ‘Peret’, ha lamentat que “l’ajuntament no actúa, a pesar de tenir coneixement de les denúncies dels vesins de la zona”. Segons ‘Peret’, “l’ajuntament no pot permetre que una empresa faci obres sense la corresponent autorització” i ha exigit que obri diligències per “investigar a fons els fets denunciats i restituir la legalitat, en el cas que s’hagin fet actuacions sense llicència”.

El PSOE de Sant Joan considera que “l’ajuntament ha de ser més contundent a l’hora d’evitar abusos i il·legalitats damunt del nostre municipi, els hagin fet particulars o d’empreses, per molt importants que aquestes siguin”. Segons ‘Peret’, “aquestes coses passen perquè a Sant Joan encara hi ha persones que pensen que poden fer el que vulguin, i que l’ajuntament ni els cridarà l’atenció i ni actuarà”.

Comments are closed