El PSOE de Sant Joan demana explicacions a l’ajuntament pel retard de la nova depuradora de Portinatx

El PSOE de Sant Joan de Labritja demana a l’ajuntament explicacions pel retard en la licitació de les obres de la nova estació depuradora de Portinatx. El secretari general socialista i portaveu municipal, Pep Torres ‘Peret’, preguntarà en el pròxim ple pel retard en el projecte, que atribueix a “falta de diligència” de l’equip de govern del Partit Popular.

El projecte de la nova depurada “és la inversió més important i més urgent que té pendent el municipi de Sant Joan”, recorda ‘Peret’, ja que l’actual infraestructura “està totalment obsoleta” i “provoca molts de problemes a una de les zones turístiques i residencials més importants del nostre municipi”.

A pesar de la urgència, l’equip de l’alcalde, Antoni ‘Carraca’, “està actuant amb massa parsimònia en la tramitació del projecte”, el que està provocant “un retard injustificable”, critica el portaveu del PSOE a Sant Joan.’Peret’ recorda que la nova depuradora “serà realitat gràcies a l’Impost del Turisme Sostenible”, amb el qual es pagarà el 50% dels 4,2 milions d’euros que costarà el projecte, després de l’acord assolit la legislatura anterior pels governs progressistes del Consell Insular i el Govern Balear amb l’ajuntament de Sant Joan.

“Durant molts anys, el PSOE de Sant Joan ha lluitat per aconseguir el finançament per construir la nova depuradora”. No obstant això, “ara que ja tenim el més complicat, que era la partida econòmica i l’autorització de Medi Ambient, no hi ha manera de treure a licitació les obres”, lamenta ‘Peret’, que ho atribueix a una “gestió massa lenta” per part de l’Ajuntament de Sant Joan.

Comments are closed