El PSOE de Sant Joan demana una brigada de manteniment per als carrers, carreteres i espais públics

El PSOE de Sant Joan de Labritja demana a l’ajuntament la creació d’una brigada de manteniment de carrers, carreteres i espais públics, davant l’estat de “deixadesa” de molts punts del municipi. El secretari general socialista i portaveu a l’ajuntament, Pep Torres ‘Peret’, lamenta una “falta d’interès en el manteniment” per part de l’equip de govern d’Antoni Marí ‘Carraca’. Segons ‘Peret’, “l’ajuntament únicament es limita a fer contractes puntuals per a actuacions concretes”, el que és “insuficient per mantenir el municipi en bon estat”.

El PSOE proposa la creació d’una brigada municipal dedicada exclusivament a feines de manteniment o la contractació externa d’un servei que funcioni tot l’any, per ocupar-se del dia a dia d’obres i reparacions d’espais públics.

El PSOE considera que “la falta de manteniment és un dels principals problemes de Sant Joan”, que “se suma a la baixa execució del pressupost, especialment el capítol d’inversions”. Com recorda ‘Peret’, l’ajuntament va tancar l’exercici 2020 amb prop del 50% del pressupost sense executar. Amb la incorporació dels romanents, el pressupost de Sant Joan per a 2020 va quedar en 15,2 milions d’euros, del quals només s’han acabat gastant un total de 8 milions, quedant 7,2 milions sense executar.

Comments are closed