El PSOE de Sant Joan denuncia l’“autoritarisme i falta de respecte” de Tania Marí amb l’oposició

El PSOE de Sant Joan de Labritja vol denunciar públicament la negativa del nou equip de govern municipal, liderat per Tania Marí (PP), a complir amb la llei i a respectar l’oposició. En el ple celebrat aquesta setmana, el PSOE va presentar una moció perquè es dugués a terme un concurs oposició per a cobrir la plaça de direcció de la escoleta municipal. L’anterior directora s’ha jubilat i és el moment perquè es realitzi el concurs oposició. No obstant això, l’equip de govern va votar en contra de la moció amb l’excusa que ja ho farà. El PSOE considera que aquesta excusa és una mostra de la incapacitat del PP per a reconèixer que el grup socialista porta una bona iniciativa.

A més, l’equip de govern va obligar l’oposició a votar una declaració institucional sobre el pla antifrau. Les declaracions institucionals són per unanimitat, però en aquest cas l’equip de govern no va permetre que l’oposició debatés el pla.

La regidora del PSOE, Carmen Roig, denúncia que “aquesta actitud és una mostra clara de com aquest nou equip de govern de Sant Joan està utilitzant la seva majoria per a menysprear el debat i les formes”.

“És clar que els nous temps no han arribat a Sant Joan”, afirma Roig. “L’equip de govern continua passant el “rodillo” amb qualsevol excusa, sense tenir en compte les necessitats del municipi, d’una forma encara més autoritària que les de l’anterior alcalde, Antoni Marí ‘Carraca’.”

Comments are closed