El PSOE de Sant Joan denuncia la falta de neteja i abocaments il·legals en els punts de recollida de fems

El grup PSOE de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja denuncia la falta de neteja i abocaments il·legals en els punts de recollida de fems del municipi. En un d’ells, com és el punt de recollida de Can Mariano sa Vila, al quilòmetre 14 de la carretera d’Eivissa a Sant Joan, hi ha un abocament de runes des de fa tres mesos, sense que l’ajuntament hagi actuat per netejar-lo.

El portaveu municipal i secretari general socialista, Pep Torres ‘Peret’, considera que “és una vergonya l’estat que es troben la majoria dels punts de recollida de fems de Sant Joan”. El portaveu critica la “falta de civisme d’algunes persones” i la “pèssima gestió” del tinent d’alcalde, Andreu Roig, responsable del departament de Medi Ambient.

El grup municipal del PSOE de Sant Joan exigeix a l’ajuntament que solucioni els problemes d’abocaments il·legals: “El departament de Medi Ambient ha de perseguir i sancionar els responsables dels abocaments il·legals, promoure un bon ús dels punts de recollida i campanyes de conscienciació ciutadana i mantenir aquests espais en perfecte estat de neteja”.

Comments are closed