El PSOE de Sant Joan denuncia l’aparició de microalgues a les platges de Portinatx per la falta de previsió de l’ajuntament en la posada en marxa de les bombes d’aigua

El PSOE de Sant Joan de Labritja alerta de l’aparició de microalgues a les platges de Portinatx, el que provoca un mal aspecte de l’aigua que perjudica la imatge de la zona i a tot sector turístic. Aquest problema ha aparegut per la falta de previsió de l’ajuntament, ja que encara no ha posat en marxa les bombes de recirculació de l’aigua, que es varen instal·lar per fer baixar la temperatura de l’aigua i evitar la proliferació de les microalgues.

La secretària general del PSOE i regidora a l’ajuntament, Carmen Roig, denuncia la “irresponsabilitat” de l’equip de govern del PP a Sant Joan, que “enguany s’ha despreocupat completament, provocant que aparegui aquest greu problema que pateix Portinatx”. Segons Carmen Roig, “l’ajuntament sabia perfectament que la temperatura de l’aigua estava pujant abans que els anys anteriors, per l’arribada de diferents onades de calor a les últimes setmanes”. No obstant això, ens trobam amb una “paràlisi de l’equip de govern monumental”, que “no ha set capaç de posar en marxa les bombes d’aigua quan tocava”.

Carmen Roig considera que “és una vergonya que residents, comerciants i turistes de Portinatx hagin de patir la incapacitat de l’ajuntament” i ha exigit “que es prenguin solucions de manera urgent i immediata”.

Comments are closed