El PSOE de Sant Joan denuncia l’incompliment per part de l’ajuntament del compromís de reformar el camp d’esports municipal, que en la pròxima temporada ha d’acollir partits de la tercera divisió de futbol

El PSOE de Sant Joan de Labritja denuncia l’incompliment per part de l’ajuntament de realitzar obres de reforma i millora del camp d’esports municipal, que en poques setmanes començarà a acollir la competició de tercera divisió de futbol. Tant l’alcalde, Antoni Marí ‘Carraca’, com el regidor Santi Marí, es varen comprometre a canviar l’herba del terreny de joc i adaptar-lo a les dimensions reglamentàries, així com a la reforma de vestidors, tancament del recinte i finestreta d’expedició de bitllets.

Poques setmanes abans de l’inici de la competició, “no sabem res de les obres de millora”, ha explicat la regidora i secretària general del PSOE de Sant Joan, Carmen Roig, qui critica la “incapacitat de l’alcalde i del regidor Santi Marí a complir amb els seus compromisos”. El PSOE exigeix que es facin les millores abans de començar la temporada.

La secretària general socialista recorda que “la Penya Independent, directius, jugadors, tècnics i afició, han fet un gran esforç per aconseguir el repte de pujar a tercera divisió”, i “ara li toca a l’equip de govern de l’Ajuntament fer la seua”.

La Penya Independent té unes 350 fitxes federatives de les diferents seccions esportives. “Fan una gran feina social, esportiva i d’integració de la societat del municipi”, destaca Carmen Roig, qui lamenta que “l’ajuntament no està a l’altura de les necessitats del municipi”.

Segons la secretària general del PSOE, el regidor Santi Marí “creu que donant una subvenció econòmica, la seua feina ja està feta”, quan “no és així, perquè l’ajuntament té la responsabilitat d’oferir les instal·lacions esportives que mereix la ciutadania de Sant Joan”.

Carmen Roig considera que el retard en les obres de reforma del camp d’esports municipal “és un exemple més de la nefasta gestió de l’Ajuntament de Sant Joan en mans del Partit Popular”, que “fa anys que es troba immers en una paràlisi absoluta, incapaç de resoldre els problemes i les necessitats del municipi, i amb un projecte polític totalment esgotat”.

Comments are closed