El PSOE de Sant Joan denuncia que l’ajuntament encara no ha adjudicat les noves concessions de les platges, deixant en suspens les empreses familiars del municipi

El PSOE de Sant Joan de Labritja denuncia que l’ajuntament encara no ha adjudicat les noves concessions de les platges a pesar que ja s’ha iniciat la temporada, provocant un greu perjudici a les empreses, que estan perdent dies d’activitat i no poden tenir contractat el corresponent personal. 

La secretària general del PSOE i regidora a l’ajuntament, Carmen Roig, considera que “en acabar la temporada anterior ja s’hauria d’haver començat a preparar la documentació per a la nova contractació”. “És inconcebible que el procediment de contractació no s’hagi iniciat fins al mes de març, el que ha provocat que ens trobem a mitjan mes de maig amb les concessions sense adjudicar”.

Carmen Roig ha alertat, especialment, respecte a la situació en què queden les empreses familiars de Sant Joan que han explotat durant molt de temps aquestes concessions: “Aquestes petites empreses familiars encara no saben si podran continuar amb el seu negoci, mentre que els nostres residents i visitants no poden comptar amb els serveis que s’han d’oferir a les platges”.
 
Una situació “vergonyosa”, segons Carmen Roig, provocada per una gestió “intolerable” per part de l’alcalde Antoni ‘Carraca’ i el seu equip del govern del PP, que “l’únic que fa és posar excuses, en comptes de planificar bé la feina i assegurar que les concessions estan adjudicades a l’inici de la temporada”.

Comments are closed