El PSOE de Sant Joan denuncia un nou retard de la nova depuradora de Portinatx, per culpa de la “paràlisi” de l’ajuntament del Partit Popular

El PSOE de Sant Joan denuncia el nou retard que patirà la construcció de la nova depuradora de Portinatx, per culpa d’un ajuntament del Partit Popular “que no fa la seua feina”, com ha dit el portaveu socialista, Pep Torres ‘Peret’. Després d’anys de tramitació, l’ajuntament ha hagut de licitar una nova modificació del projecte, el que demostra “la falta de previsió i la improvisació” amb les quals actua l’ajuntament governat pel Partit Popular.

Pep ‘Peret’ recorda que el projecte de nova depuradora de Portinatx “és molt urgent” i fa “anys que s’espera”. En l’anterior legislatura, amb el govern progressista del Consell Insular i del Govern Balear, el projecte “va rebre l’impuls que necessitava, amb l’aprovació del finançament a càrrec de l’Impost del Turisme Sostenible”.

No obstant això, “hem perdut tota la legislatura modificant projectes, en comptes d’accelerar un projecte molt necessari per al medi ambient i per al sector turístic de Portinatx”, ha lamentat el portaveu del PSOE.

Segons ‘Peret’, la falta de diligència d’aquest ajuntament i la paràlisi dels últims anys, l’estam pagant molt cara tots els vesins i vesins del municipi de Sant Joan”. El PSOE considera que “un fracàs com aquest”, la incapacitat d’iniciar les obres de la nova depuradora en aquesta legislatura, “demostra la necessitat d’un canvi de polític profund a Sant Joan”, i adverteix que “amb la regidora Tania Marí hi haurà més del mateix i seguirem amb la paràlisi i els problemes de sempre”.

Comments are closed