El PSOE de Sant Joan destaca que “la nova depuradora de Portinatx és més a prop de ser realitat, gràcies al compromís i l’impuls dels governs progressistes”

El secretari general del PSOE de Sant Joan de Labritja i portaveu municipal, Pep Torres ‘Peret’, ha mostrat la seua satisfacció per l’aprovació del tràmit ambiental del projecte de nova de depuradora de Portinatx. El projecte “és més a prop de ser realitat, gràcies al compromís i l’impuls dels governs progressistes”.

Com ha recordat ‘Peret’, “des del PSOE de Sant Joan vàrem aconseguir que l’ajuntament l’inclogués dins dels projectes de l’impost turístic de l’anterior Consell Insular progressista” i ara, amb l’aprovació del tràmit ambiental per part del Govern de les Illes Balears, “donam una passa definitiva per fer-ho realitat”.

Pep ‘Peret’ ha volgut recordar que “la construcció de la nova depuradora de Portinatx va ser un dels primers compromisos del PSOE en la passada legislatura” i ha destacat que “una de les persones que més hi va treballar i a qui devem molt, va ser el nostre company Vicent Tur”, recentment desaparegut.

La nova depuradora permetrà “assegurar la màxima qualitat de les aigües de bany de les platges de Portinatx” i, al mateix temps, “ajudar a la recuperació dels aqüífers, amb la reutilització de l’aigua residual en l’agricultura”.

Finalment, el portaveu socialista confia que “la licitació de les obres de la depuradora no es demori, després d’haver aconseguit el finançament i l’aprovació d’un projecte molt esperat a Portinatx”.

Comments are closed