El PSOE de Sant Joan exigeix a ‘Carraca’ la contractació de personal per atendre les persones amb diversitat funcional i la millora del servei del centre de dia

El grup municipal del PSOE a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha exigit la contractació de personal especialitzat per a atendre la persones amb diversitat funcional en les instal·lacions municipals. Una proposta que el Partit Popular ha rebutjat en l’últim ple, la qual cosa demostra que “l’equip d’Antoni Marí ‘Carraca’ segueix obstinat a treballar i governar per als de sempre i sense la més mínima intenció de millorar la vida dels més necessitats i vulnerables del nostre municipi”.

Així ho ha denunciat la regidora del PSOE a Sant Joan Carmen Roig: “Avui dia no comptem amb personal titulat per atendre persones amb diversitat funcional ni a l’escola d’estiu, ni en la piscina, ni en la escoleta. A més, no s’ofereix cap activitat extra escolar enfocada a aquests nens i nenes en tot el municipi”, ha lamentat.

La regidora socialista també explica que “en el centre de dia mancada per llarg temps de baixa la persona que realitza als nostres majors la fisioteràpia, l’Auxiliar d’infermeria, qui a més és la mateixa persona que cuina”. La situació és ”totalment inadmissible”, ja que el centre no compte ni tan sols amb el personal adequat totes les hores que romana obert: “mentre les auxiliars fan domicili, en el centre de dia els nostres majors estan tan sols amb una persona a la seva cura, a més de que l’horari és insuficient per a cobrir les necessitats de les famílies treballadores”.

El PSOE exigeix a l’equip de govern “que faci complir en tots els llocs la quota de personal” i “que es deixin d’excuses barates i d’uns altres temps, per a dir-nos que no tenen queixes, ni demandes sobre aquest tema, per a així continuar incorrent la seva mala gestió i planificació dels problemes que ens envolten”.
“Que Sant Joan sigui el municipi més petit i amb el menor pressupost de l’illa, no ha de ser un pretext per a oferir menys serveis i recursos que la resta. Hem de lluitar perquè els nostres ciutadans puguin viure en un municipi inclusiu i respectuós amb tots, sigui com sigui la seva edat o diversitat funcional, perquè ningú vulgui anar-se a un altre municipi on li ofereixin major quantitat o qualitat de serveis”.

“La inclusió social i la conciliació familiar dels nostres veïns i veïnes ha de ser un dels reptes a aconseguir aquesta legislatura a l’Ajuntament de Sant Joan, per la qual cosa continuarem insistint en ells des del PSOE”, ha insistit Carmen Roig.

Comments are closed