El PSOE de Sant Joan exigeix a l’ajuntament que acabi amb els botellots il·legals de les platges de Portinatx

El PSOE de Sant Joan exigeix a l’ajuntament que acabi amb els botellots il·legals que es fan a les platges de Portinatx. El secretari general socialista i portaveu municipal, Pep Torres ‘Peret’, critica que l’ajuntament “és incapaç de controlar el municipi” per evitar aquestes activitats il·legals, que actualment estan castigades amb 1.000 euros de multa.

Pep ‘Peret’ explica que “els vesins de Portinatx han denunciat diverses vegades davant de l’ajuntament aquestos botellots”, sense que l’equip de govern de l’alcalde, Antoni Marí ‘Carraca’, hagi fet “ni cas”.

A pesar de les restriccions per la pandèmia, que prohibeixen botellots i trobades socials entre les 1 i les 6 hores, “les festes a la platja són habituals a Portinatx”, critica el portaveu del PSOE. “Exigim a l’ajuntament que actuï i que es controli els botellots, que a part de provocar l’expansió dels contagis, són un focus de brutor a les platges, ja que queden plenes de residus per l’incivisme dels que hi participen”, ha dit Pep ‘Peret’.

Comments are closed