El PSOE de Sant Joan lamenta el nou retard de la depurada de Portinatx per culpa de la mala gestió del Partit Popular i es compromet a fer-ho realitat amb Javier Marí Casanova com a alcalde

El PSOE de Sant Joan de Labritja vol mostrar la seua preocupació pel nou retard en la construcció de la depuradora de Portinatx, una infraestructura vital per a garantir el sanejament i la qualitat de l’aigua en la zona. La notícia que el concurs públic per a adaptar el disseny de la depuradora a la normativa mediambiental i la direcció de les obres ha tornat a quedar desert és un clar exemple de la mala gestió de l’actual equip de govern del Partit Popular, fet que demostra, una vegada més, la urgència del canvi a Sant Joan.

El compromís del candidat del PSOE a l’alcaldia de Sant Joan, Javier Marí Casanova, és que la construcció de la depuradora de Portinatx serà una prioritat per al nou ajuntament si sortim elegits en les pròximes eleccions. És inacceptable que després de més de vuit anys de tramitació burocràtica i diverses licitacions fallides, encara no s’hagi avançat prou en la construcció d’aquesta infraestructura.

És necessari que l’Ajuntament de Sant Joan prengui mesures immediates per a desbloquejar la situació i assegurar que la depuradora es construeixi al més aviat possible.

La depuradora de Portinatx és una infraestructura vital per a garantir la protecció del medi ambient i la salut pública en la zona. El retard en la seua construcció és inacceptable i demanam a l’Ajuntament de Sant Joan que prengui mesures immediates per a garantir que la depuradora es construeixi al més aviat possible.

El compromís de Javier Marí Casanova és clar: la construcció de la depuradora de Portinatx serà una prioritat del nou ajuntament si sortim elegits en les pròximes eleccions. Hem patit massa legislatures de retards i paràlisis a Sant Joan, que han d’acabar-se amb un nou govern amb alcalde socialista com ofereix el PSOE a partir del mes de maig.

Comments are closed