El PSOE de Sant Joan lamenta el vot en contra del PP a la proposta socialista en favor de la creació d’habitatge públic al municipi

El portaveu municipal i secretari general del PSOE de Sant Joan de Labritja, Pep Torres ‘Peret’, ha lamentat el vot en contra del PP a la proposta socialista en favor de la creació d’habitatge públic al municipi, que es va tractar en el Ple de l’ajuntament celebrat ahir. “L’equip de govern del PP ha demostrat que no té cap intenció de fer habitatge públic”, ha criticat ‘Peret’, qui qualifica d’“excuses barates” la justificació de l’alcalde, Toni ‘Carraca’, sobre la falta de terrenys.

A través de la moció, el PSOE demanava a l’ajuntament l’adquisició de sòl o edificacions per a ampliar el parc públic d’habitatge. No obstant això, el PP ha decidit votar-hi en contra, “girant l’esquena a les persones que més ho necessiten, ja que Sant Joan és un municipi que també té greus problemes d’accés a l’habitatge”. “Des del PSOE seguirem apostant per un sistema públic d’habitatge en règim de lloguer, que doni sortida a la demanda de les persones que tenen rendes més baixes”, ha insistit el portaveu socialista.

El portaveu del PSOE insisteix que “moltes famílies i joves han de buscar residència en altres municipis, davant la falta d’habitatge a preus assequibles en el nostre municipi”.

Comments are closed