El PSOE de Sant Joan ofereix la seua alternativa a les “bronques i interessos personals de la dreta”. Javier Marí Casanova presenta un programa electoral per fer del municipi “el millor lloc per a viure”.

El candidat del PSOE a l’alcaldia de Sant Joan de Labritja, Javier Marí Casanova, ha presentat avui la seua visió i propostes per convertir el municipi “en el millor lloc per a viure”. Amb un enfocament basat en la “feina conjunta i el progrés”, el PSOE es postula com una “alternativa realista i compromesa per al futur de Sant Joan”.

“Som un partit que ens presentam sense bronques ni interessos personals perquè el nostre municipi es converteixi en el millor lloc per a viure”, ha afirmat Javier Marí Casanova, emfatitzant la importància d’un enfocament orientat al “benestar de la ciutadania”.

Després de 24 anys del governs del Partit Popular de ‘Carraca’, el candidat del PSOE ha destacar la necessitat d’un canvi per impulsar el progrés: “Es necessiten idees i sàvia nova per avançar, i naltros estam disposats a treballar per aconseguir-ho”, ha declarat Marí Casanova.

El programa presentat pel PSOE es basa en accions “concretes i realistes” que busquen millorar la qualitat de vida dels habitants del municipi: “Presentam un programa realista amb accions que sembla mentida no s’hagin fet mai, i d’altres que permetin millorar la vida dels nostres vesins i vesines”, ha destacat el candidat.

Marí Casanova ha fet referència a la candidata del PP que, com el PSOE, ha proposat convertir per a vianants els principals centres urbans del municipi. “Durant els seus vuit anys com a regidora, aquesta idea no s’havia contemplat. Naltros farem que Sant Joan i Sant Miquel siguin per als vianants”, ha assegurat el candidat del PSOE.

Entre les propostes destacades hi ha l’eliminació de cables aeris a zones turístiques, com Portinatx, per millorar la imatge del municipi. “A hores d’ara, no s’han soterrat els cables a Sant Joan, i això resulta increïble. La imatge dels cables penjant a zones tan turístiques com Portinatx ha de desaparèixer”, va subratllar Marí Casanova.

Una altra preocupació important per al candidat és el tema de l’aigua i la gestió adequada. “L’aigua és un bé preuat i a Sant Joan portam molt de temps esperant que s’iniciï la depuradora de Portinatx. Fa més de 8 anys que Carraca es va comprometre i avui no hi ha res”, ha lamentat el candidat. A més, el PSOE es compromet a promoure la reutilització de l’aigua per recuperar els aqüífers locals.

El programa del PSOE també inclou mesures per millorar la qualitat de vida dels diferents grups de la societat. Es comprometen a ampliar l’horari de l’escola d’estiu i millorar el centre de dia per a gent gran, augmentant les activitats i els serveis, com la fisioteràpia. Així mateix, s’oferirà servei de menjar a les persones en situació de vulnerabilitat, per assegurar que ningú no es quedi endarrere.
En matèria de conciliació laboral i familiar, el PSOE proposa la reobertura de l’escoleta de Portinatx, brindant als treballadors i a les treballadores l’oportunitat de conciliar la seua vida laboral i familiar de manera efectiva.
En línia amb el compromís de fomentar l’activitat esportiva i el reconeixement dels èxits esportius locals, el PSOE planeja posar en marxa activitats esportives relacionades amb el mar, així com millorar les instal·lacions esportives existents. A més, s’enfocaran a recuperar i preservar els béns patrimonials del municipi que estiguin en mal estat, com la torre des Verger, amb l’objectiu d’enriquir l’oferta cultural i promoure la identitat local. “La cultura serà una prioritat, per això obrirem un centre cultural a Sant Joan i recuperarem tots els béns patrimonials que tenim i que es troben en mal estat”, ha afirmat Marí Casanova.

El candidat també ha subratllat la importància d’un ajuntament proper i accessible per als ciutadans. En aquest sentit, s‟habilitarà una oficina d‟atenció presencial per brindar un servei directe i eficient a la comunitat. “L’ajuntament estarà al servei de la ciutadania, per això habilitarem una oficina d’atenció presencial i els nostres despatxos estaran oberts per rebre els i les vesines”, ha assegurat el candidat.
Javier Marí Casanova ha reafirmat la visió del PSOE per convertir Sant Joan “en el millor lloc per viure-hi”. “Tenim un programa realista, tenim un equip amb ganes i disposat a deixar-se la pell perquè Sant Joan sigui el millor lloc per viure”, ha emfatitzat. Finalment, ha convidat a assistir a la presentació oficial de l’equip, que es durà a terme el proper dissabte 13 de maig a les 19.00 hores al Restaurant Can Tothom, al port de Sant Miquel.

Comments are closed