El PSOE de Sant Joan proposa un gran acord a l’ajuntament en favor de la recuperació social i econòmica del municipi

El grup Socialista de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha proposat un acord de totes les forces polítiques amb representació a la Corporació municipal en favor de la recuperació social i econòmica del municipi. Un acord que contempli mesures en diferents àmbits: serveis socials, inversió pública i ajudes a la reactivació econòmica i de l’ocupació.

El portaveu de PSOE, Pep Torres ‘Peret’, ha explicat que “des del primer minut el grup Socialista es va posar al costat de l’alcalde per donar una resposta conjunta al problema de la Covid-19”. “El virus és l’enemic comú, la ciutadania no perdonaria que ara no estiguem junts”, ha afirmat ‘Peret’.

El portaveu de PSOE ha explicat que “hem estat parlant de la necessitat de protegir les persones i petites empreses en ajudes els lloguers, descomptes de taxes, IBI, concessions de platges, fems i, sobretot, assumptes socials, menjar i ajuda a domicili a la dependència”.

“Des del grup Socialista ja li hem proposat a l’alcalde que activi les obres previstes per a l’any 2020 per poder promoure la contractació laboral i activitat de les empreses, a causa que en l’actualitat l’hostaleria i la restauració no podran donar feina en el mateix nivell que l’estiu passat, i d’aquesta manera ajudar a donar sortida a l’increment de la demanda de treball a causa de la Covid-19 “.

Després que l’Estat ha anunciat el desbloqueig de recursos que els ajuntaments tenen en caixa sense poder utilitzar-los, “li demanam que aquests sous s’utilitzin en ajuda a la població més necessitada, famílies, petites empreses i promoció turística com a municipi sostenible familiar”.

A més, per un municipi sostenible “recolzam que totes les noves ordenances tenguin en compte l’economia circular”, ha explicat ‘Peret’.

El PSOE considera que la negociació d’un gran acord entre totes les forces polítiques del municipi a favor de la recuperació social i econòmica de Sant Joan de Labritja hauria de contemplar:

  • Inversió en obra pública.
  • Incentivar l’economia circular.
  • Protecció social i dependència.
  • Ajudes al lloguer a famílies i empreses.
  • Descompte en taxes i impostos.
  • Promoció turística com a municipi sostenible familiar.
  • Programa públic de contractació de persones sense recursos.
  • Dotar les principals platges d’un sistema intel·ligent i app mòbil que controli l’afluència d’usuaris, d’aquesta manera es podrien triar les menys concorregudes i regular aforaments.
  • Reforçar el departament d’Obres per a agilitzar la tramitació dels permisos d’obres i reformes.

Comments are closed