El PSOE de Sant Joan torna a exigir a ‘Carraca’ la demolició de les runes de la Cala d’en Serra

El PSOE de Sant Joan de Labritja torna a exigir a l’alcalde, Antoni Marí ‘Carraca’, la demolició de les runes de la Cala d’en Serra, un compromís del qual “fa anys que en parla, però que és incapaç de complir”. La secretària general del PSOE de Sant Joan i regidora de l’ajuntament, Carmen Roig, critica que l’alcalde “no vol donar explicacions ni sobre aquest ni altres assumptes”, ja que “en tot el 2022 només ha convocat un únic ple”.

“Ens trobam amb una falta total de transparència i una paràlisi molt preocupant de l’Ajuntament de Sant Joan”, ha denunciat la secretària general socialista. Segons Carmen Roig, “l’alcalde està amagat, preocupant-se només de les seues coses, mentre s’acumulen els problemes al nostre municipi”.

El PSOE de Sant Joan considera que hi ha “una llarga llista” de qüestions pendents de resoldre, com són també l’inici de les obres de la nova depuradora de Portinatx, la municipalització de la xarxa d’aigua del Port de Sant Miquel o la urbanització del carrer J de Sant Miquel.

A part de les actuacions de més abast, el dia a dia al municipi de Sant Joan també està “abandonat”, critica Carmen Roig, citant exemples com la falta de manteniment dels espais públics o problemes d’acumulació de residus en diferents punts del municipi.

“En comptes de fer la seua feina, el Partit Popular critica a l’oposició quan feim la nostra”, lamenta Carmen Roig, recordant el que va dir l’ajuntament després de les denúncies socialistes sobre el retard en la posada en marxa de les bombes d’aigua de Portinatx per evitar el problema de les microalgues. “Si el PSOE no hagués denunciat el problema públicament, potser les bombes encara no estarien en marxa”, ha manifestat la secretaria general socialista.

Comments are closed