El PSOE de Sant Josep recull més de 500 quilos de menjar i productes de primera necessitat per a Creu Roja

L’Agrupació Socialista de Sant Josep de sa Talaia ha entregat avui a Creu Roja més de 500 quilos de menjar i productes de primera necessitat (adjuntam inventari), recollits durant la campanya solidària d’aquest hivern a tot el municipi. Voluntaris del PSOE de Sant Josep han estat recollint els productes durant les últimes setmanes als nuclis de Sant Josep, Sant Jordi i Cala de Bou. “Fa vuit anys que l’Agrupació Socialista porta a terme aquesta campanya en favor de Creu Roja, per ajudar a les persones més necessitades en els mesos més durs de l’hivern”, segons ha explicat la secretària general del PSOE de Sant Josep, Pilar Ribas. En l’acte de lliurament del material l’han acompanyat el president de la FSE-PSOE i alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, i el també membre del PSOE i regidor Josep Guasch.

Des del PSOE de Sant Josep han volgut manifestar “l’agraïment a totes les persones que hi han col·laborat donant tots aquestos productes”, en una mostra de la “solidaritat dels vesins i vesines del municipi”.
La coordinadora insular de Creu Roja, Mary Castaño, ha rebut tot el material, que es destinarà a la unitat d’Emergència Social d’aquesta organització. Durant els mesos d’hivern és quan més atenció i productes es necessiten, per atendre a persones sense recursos de tota l’illa.

Comments are closed