El PSOE de Sant Josep vol denunciar el tancament i l’estat d’abandonament de les oficines d’informació turística

Tres Oficines d’Informació Turística a Sant Josep
L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia compta amb tres oficines d’informació turística repartides a tres zones estratègiques del municipi. Una a Platja d’en Bossa, devora l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Guàrdia Civil; una altra a Cala de Bou, al carrer Es Caló i la tercera al poble de Sant Josep, just davant l’Ajuntament.

En aquest sentit, l’oficina situada a Sant Josep hauria de romandre oberta durant tot l’any, amb un horari adaptat als visitants durant la temporada d’hivern i un altre durant la temporada d’estiu. Per altra banda, les oficines d’informació turística de Cala de Bou i de Platja d’en Bossa haurien de romandre obertes durant la temporada turística estival, que és quan els hotels i establiments de les principals zones turístiques del municipi estan en ple funcionament.


Detall a la porta de les oficines d’Informació Turística

Gestió de les Oficines d’Informació Turística
Des de l’any 2020 fins l’any 2023 les Oficines d’informació Turística han estat gestionades a través Fomento de Turismo, una entitat que va optar a gestionar el servei a través d’un concurs tot oferint un servei professional, integral i de qualitat a tots els visitants del nostre municipi.

El fet que l’Ajuntament de Sant Josep no hagi sabut adjudicar a dia d’avui una nova licitació fa que les oficines estiguin tancades sense oferir el servei d’informació als turistes i amb un estat de manteniment deplorable.

A la darrera reunió de la mesa de turisme celebrada el passat dia 8 d’abril a l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia es va alertar a l’Alcalde i regidor de Turisme, Sr. Vicent Roig, que les oficines d’informació turística estaven tancades. Els hotelers i comerciants Cala de Bou i de Platja d’en Bossa van demanar que aquest servei estigués obert a principi de temporada oferint un servei necessari per a tots els visitants i que ha de ser un punt de referència per als nostres visitants.


Detall estat de conservació de les Oficines d’Informació Turística de Sant Josep

Deficient gestió de la regidora de turisme de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.
La regidoria de turisme de l’Ajuntament la dirigeix de forma directa l’Alcalde amb l’assessorament d’un càrrec de confiança, la Sra. Eva Ruiz.

Per aquest motiu des del grup municipal socialista consideram totalment inadmissible que a mitjans del mes de juny, les oficines d’Informació Turístiques de Cala de Bou i de Platja d’en Bossa continuïn tancades oferint una imatge lamentable a les principals zones turístiques del nostre municipi.

Per aquest motiu exigim l’Alcalde, Sr. Vicent Roig, que adjudiqui el servei, repari els desperfectes de les oficines i les obri als visitants de forma immediata.

Comments are closed