El PSOE de Santa Eulària considera que l’alcaldessa ha de donar explicacions públiques pel lloguer d’un local a la família d’un regidor del PP

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu considera que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, ha de donar explicacions públiques pel lloguer d’un local a la família d’un regidor del PP. El contracte ha beneficiat la família del tinent d’alcalde Miquel Tur, a qui l’ajuntament va llogar, ara fa un any, un local de 300 metres quadrats per 3.000 euros al mes, amb una durada del contracte de 15 anys. Es tracta d’un local al centre urbà de Santa Eulària on l’ajuntament diu que hi vol instal·lar una oficina municipal de serveis socials.

En el seu moment, l’equip de govern va convocar els grups de l’oposició a una reunió per informar de la tramitació d’aquest expedient. El grup municipal del PSOE va decidir seguir recavant informació, per tots els dubtes que li va suscitar.

El portaveu del grup PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, considera que Carmen Ferrer “ha d’explicar públicament tot el procediment de contractació”, que “casualment es va iniciar durant la pandèmia, quan els llogaters de molts de locals es trobaven sense possibilitat de pagar les rendes exigides”.

A més, el primer any de lloguer, el local ha estat tancat, però l’ajuntament li ha estat pagant els 3.000 euros mensuals que figuren al contracte. ‘Benet’ critica que “l’ajuntament ha tirat als fems 36.000 euros públics, amb el lloguer d’un local que ha estat tancat i sense cap utilitat”. “Només per aquest fet, de nefasta gestió dels recursos públics, l’equip de govern de Santa Eulària hauria de donar públiques explicacions”.

El grup PSOE considera que el cas del local s’“ha de revisar a fons, perquè parlam de molts de sous públics que beneficien la família d’un tinent d’alcalde”. “Un contracte així, en favor de la família d’un membre de l’equip de govern del PP, ha d’estar molt ben justificat, no hi pot haver cap ombra ni sospita”.

Vicent ‘Benet’ ha manifestat que Carmen Ferrer “ha de donar la cara i assegurar davant de la ciutadania que tot el procediment s’ha fet de manera legal, honesta i transparent”.

Comments are closed