El PSOE de Santa Eulària critica el retard de la nova rotonda de Caçadors i exigeix a Carmen Ferrer que reclami urgentment al Consell Insular que estiguin acabades abans de la primavera de 2025

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu ha expressat la seua preocupació per la demora en el començament de les obres de la nova rotonda de Caçadors, un projecte destinat a millorar la seguretat viària a l’encreuament crític entre les carreteres EI-200, EI-300 i EI-631 a l’illa d’Eivissa. Aquesta intersecció, que registra una elevada taxa d’accidents, és considerada uns dels punts de major de risc en la xarxa viària insular.

A pesar de les promeses anteriors de l’equip de govern del Consell Insular, que inicialment havia anunciat que iniciaria les obres abans de l’estiu de 2023, ara el conseller Mariano Juan ha reconegut que el començament dels treballs es retardarà fins després de la temporada turística de 2024.

“Però la realitat és, el dia d’avui, que el procediment de licitació del contracte de les obres encara ni tan sols ha començat, de manera que tampoc començaran quan diu si el Consell Insular no espavila”, ha explicat el portaveu del PSOE, Ramón Roca.

És per això que el grup Socialista de Santa Eulària presentarà al pròxim ple de l’Ajuntament una moció per reclamar al Consell Insular “la licitació i execució de les obres de la nova rotonda de Caçadors sense més demores, assegurant que aquestes comencen després de la temporada turística de 2024 i que estiguin finalitzades abans de la primavera de 2025”.

“Des del PSOE consideram que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, hauria de reclamar urgentment al Consell Insular un compromís amb les obres, cosa que no ha fet mai perquè és incapaç de plantar cara davant de Vicent Marí amb tots els problemes que tenim al municipi”, ha lamentat el portaveu socialista.

Comments are closed