El PSOE de Santa Eulària critica que Vicent Marí deixi l’estació d’autobusos fora dels pressupostos del Consell Insular, i que l’alcaldessa sigui incapaç de defensar el seu municipi

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu critica que Vicent Marí hagi deixat l’estació d’autobusos fora dels pressupostos del Consell Insular per al 2021, i que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, sigui incapaç de defensar les necessitats del seu municipi. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, considera que els segons pressupostos de Vicent Marí al capdavant del Consell Insular, aprovats el passat divendres 4 de desembre, “deixen molt a desitjar quant a inversions al municipi de Santa Eulària”.

Vicent ‘Benet’ recorda que Vicent Marí, quan era alcalde de Santa Eulària, va dir que “era una vergonya” que el Consell Insular no contemplàs la construcció d’una estació d’autobusos al Pla de transport públic: “És inqüestionable que l’estació d’autobusos de Santa Eulària es una infraestructura d’ambit insular que ha de finançar el Consell. Hem pareix un error que no la contempli el Pla de Transports”, va dir Marí en juny del 2018. “És una obligació que han d’assumir, el contrari em pareix una vergonya”, va arribar a manifestar.

No obstant això, aquest 2020 el Consell Insular ha aprovat un nou Pla de transport, reelaborat pel PP i Cs, i tampoc contempla l’estació d’autobusos de Santa Eulària. Segons Vicent ‘Benet’, s’ha demostrat que l’exalcalde “no té paraula” i que “va enganyar a la ciutadania del seu municipi quan deia que era una vergonya que el Pla de transports del Consell Insular no contemplàs l’estació”.

Per la seua banda, l’actual alcaldessa, Carmen Ferrer, “acota el cap davant Vicent Marí, com duu fent des de l’inici de la legislatura”, ha lamentat el portaveu del PSOE. El Consell Insular de Vicent Marí “no només no ha contemplat l’estació d’autobusos en el Pla de transports, sinó que tampoc l’ha incorporat en el pressupost del 2021”. Vicent ‘Benet’ considera que “el que realment és una vergonya és l’incompliment de la paraula de l’exalcalde, i la incapacitat de l’actual de reivindicar les inversions que mereix el nostre municipi”.

El portaveu del PSOE recorda que l’ajuntament de Santa Eulària ja disposa dels terrenys per a la construcció de l’estació d’autobusos. A pesar d’això, “l’alcaldessa de Santa Eulària calla i mira cap a un altre costat, intentant no fer molta remor. Queda clar que Carmen Ferrer no mana a Santa Eulària, sinó que ho continua fent Vicent Marí des del Consell Insular, amb l’agreujant que l’exalcalde s’ha oblidat dels seus compromisos amb els ciutadans i les ciutadanes del municipi”.

Comments are closed